Kamersteigers

Kamersteiger

De Euroscaffold kamersteiger is een erg gewild product voor zowel klussen binnens -als buitenshuis. De maten van dit product zijn dusdanig samengesteld dat deze nagenoeg door iedere deuropening, of andere kleine ruimte passen. Het onderste gedeelte bestaat uit een vouwbaar deel, daarom wordt een kamersteiger ook wel een vouwsteiger genoemd. Onze producten worden gefabriceerd van hoogwaardig aluminium en voldoen aan de geldende wet -en regelgeving. Zowel professionals als particulieren gebruiken de steigers.

 • Voldoet aan NEN-EN 1004 & NEN-EN 1298 normen
 • Alle onderdelen zijn TUV gecertificeerd

Kamersteiger afmetingen

Standaard geven onze kamersteigers een werkhoogte van 3.00 meter, hierbij ligt het platform op 1.00 meter. Wilt u uitbouwen met losse onderdelen? Dan is dit mogelijk tot een werkhoogte van 7.50 meter. Wanneer u gaat uitbouwen naar dergelijke hoogtes laat u dan hierover adviseren door een dealer van Euroscaffold. Onze dealers kunnen u vertellen welke onderdelen u benodigd bent om veilig een vouwsteiger te gebruiken.

  Afmetingen: 1,90 x 0,75 x 1,94 meter (incl. wielen)

Kamersteigers: Doe-het-zelf en professioneel

Onze Euroscaffold kamersteiger is geschikt voor zowel particulieren als professionals. Onze professionele gebruikers kiezen vaak voor de binnensteiger 3 meter werkhoogte, met de mogelijkheid deze uit te bouwen tot 4, 5, 6, of soms zelf 7 meter.

De echte doe-het-zelvers laten hun oog vaak vallen op de EVO-kamersteiger. Dit type model is qua prijs-kwaliteit ideaal voor particulier gebruik. De EVO is niet uit te bouwen tot een andere werkhoogte en is door zijn 5-sportsframe zo’n dertig centimeter korter dan de standaard kamersteigers.

 • Sneller opbouwen kan niet: binnen 1 minuut!
Kamersteiger

Meer werkoppervlakte nodig?

Wanneer u eenmaal aan het klussen is het geen overbodige luxe om extra werkoppervlakte ter beschikking te hebben. Onze brede kamersteigers zijn 1.35 breed en voorzien van twee houten vloeren. Dit schept niet alleen meer werkruimte, maar u hoeft uw steiger ook minder vaak te verplaatsen.

Losse onderdelen

Uitbreiden, of vervangen van onderdelen is altijd mogelijk en gaat even gemakkelijk. Dit maakt tevens dat deze modellen compact om te vervoeren zijn. Het opbouwen van een kamersteiger 3 meter werkhoogte kan uit verschillende onderdelen bestaan.

Opvouwbare kamersteigers

   • 1x - vouw element
   • 1x - platform 1,9m zonder luik
   • 4x - rubber wiel 125 mm
Kamersteiger

Kamersteigers in elementen

   • 2x - opbouwframe 75 cm x 6 sports
   • 1x - dubbele leuning 190 cm
   • 1x - platform 1,90m zonder luik
   • 4x - rubber wiel

Kamersteiger of rolsteiger

Zit u in dubio of u een vouwsteiger, of een rolsteiger wilt aanschaffen? Wij adviseren u dan om te kijken naar de volgende zaken: Waar hebt u de stellage voor nodig? Op welke hoogte wilt u gaan werken en is de steiger alleen voor binnengebruik, of tevens voor buitengebruik?

Euroscaffold kamersteiger kopen

Bent op zoek naar een Euroscaffold steiger, of wilt u graag nadere informatie inwinnen? Binnen Nederland hebben wij diverse gerenommeerde dealers die onze producten verkopen. Zij staan voor u klaar en kunnen u verder adviseren welk type, hoogte en model het beste bij u passen.