Dit is Euroscaffold

  • Home
  • Dit is Euroscaffold

Dit is Euroscaffold

Topkwaliteit van Nederlandse bodem

Bij Euroscaffold produceren wij en leveren wij ‘Top­kwaliteit van Nederlandse bodem’. Dat doen wij al meer dan 15 jaar lang. Steeds meer professionals kiezen wereld­wijd voor onze alumi­nium rolsteigers, steiger­aanhangers, kamer­steigers, ladders en trappen.

Onze producten van Euroscaffold worden onder andere verkocht in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje maar ook in de Verenigde Arabische Emiraten.

Ondanks de groei die wij  doormaken, realiseren wij ons dat dit succes nooit van­zelfsprekend is en zal zijn. Om succesvol te te kunnen zijn, moet je je elke dag gefocust blijven. Blijven innoveren. Onze Hollandse nuchterheid helpt hier zeker bij. Bij Euroscaffold blijven wij altijd met beide benen op de Neder­landse bodem staan.

Over Euroscaffold

Eigen productie

Euroscaffold is gevestigd in een authentiek en indus­trieel pand aan de Nauernasche vaart in Krommenie. Wij beschikken daar over 10.000 m² aan productie-/ distributie­ruimte én een ruime showroom met alle klimmaterialen op voorraad.

Doordat wij onze producten in Nederland ontwik­kelen en produceren, kennen wij als geen ander de eisen die de Nederlandse en Europese wetgeving stelt. In een vroeg stadium weten wij of een wet die voor onze branche van toepassing is, wordt gewijzigd en wat de betekenis hiervan is. Onze producten voldoen altijd aan de laatste wetten en normen zoals de Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmaterieel, NEN-EN 1004 en NEN 2484. Elk product wordt hand­matig gecontro­leerd en gekeurd voor dat het onze fabriek verlaat.

Over Euroscaffold

Maatschappelijk verantwoord

Bij Euroscaffold maken wij voor al ons producten gebruik van hoogwaardig aluminium. 

Een metaal waar vaak van wordt gezegd dat het niet milieu­vriendelijk is. Maar wist u dat u aluminium oneindig kan recyclen, zonder kwaliteitsverlies? Dat in de bouw aluminium een bewezen levens­duur heeft van mini­maal 60 jaar. 75% van al het aluminium wat ooit is geproduceerd, is nog steeds in gebruik. Aluminium is niet alleen duurzaamheid, maar ook zeer sterk en licht in gewicht.