Nieuws

vacature monteru aanhangwagens Zaanstad Wormerveer
1 augustus 2023

Vacature Monteur aanhangwagens

Ben jij een handige aanpakker met gevoel voor techniek? Dan zijn we bij Euroscaffold op zoek naar jou! Wij zoeken (per direct) een monteur voor de steigeraanhanger divisie van Euroscaffold – fulltime, 40 uur.

Monteur aanhangwagens

Wat ga jij doen?

Monteur aanhangwagens

Wat zijn jouw kwaliteiten

Monteur aanhangwagens

Is deze vacature iets voor jou?

Stuur dan je cv en motivatie naar frank@euroscaffold.nl. Heb je nog vragen? Bel dan naar Frank van der Weide 075-622 37 84.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hallo, ik ben Ulrick en sinds 2014 werkzaam bij Euroscaffold. Mijn functie is Meewerkend Voorman op de afdeling productie. ’s Ochtends begin ik met het opstarten van de machines. Daarna controleer ik de voorraad en check ik de productieplanning. Ik verdeel de opdrachten onder de collega’s en monitor het proces gedurende de dag. Mocht er tussentijds een storing optreden bij één van de machines dan verhelp ik dit direct zodat de productie zo min mogelijk vertraging oploopt. Bij ons heerst een goede werksfeer en iedereen is altijd erg collegiaal en gemotiveerd. Dit vind ik heel belangrijk, omdat ik van mening ben dat het bijdraagt aan de productiviteit.
Ulrick
Meewerkend Voorman