Nieuws

Vacature hoofd financiele administratie
10 november 2023

Vacature HOOFD FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar: Hoofd Financiële Administratie

Wij zoeken (per direct) een Hoofd Financiële Administratie – fulltime, 32-40 uur – voor ons kantoor in Krommenie.

Over Euroscaffold (Connecting BV)

Euroscaffold is een nog altijd groeiende onderneming op het gebied van aluminium klimmaterialen. We ontwikkelen en produceren vanuit ons industriële pand in Krommenie zelf (rol)steigers, kamersteigers, steigeraanhangwagens, dakrandbeveiliging, trappen en ladders. ‘Nee’, komt bij ons niet voor, als het van aluminium is kunnen wij het maken. Bij Euroscaffold maak je deel uit van een hecht en gedreven team. Er hangt een informele sfeer en we werken met korte lijnen waarbij de directie niet in een kantoor zit, maar gewoon meewerkt op de werkvloer. Je komt werken in een mooi pand in Krommenie aan het water. Kijk voor meer informatie op euroscaffold.com of één van onze webshops: steigerverkoop.nl.

HOOFD FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wat ga je doen?

Wij zoeken:

Wij bieden:

HOOFD FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar elles@euroscaffold.nl. Heb je nog vragen? Neem telefonisch contact op met Elles Prins +31(0)6-28 42 82 63.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hallo, ik ben Ulrick en sinds 2014 werkzaam bij Euroscaffold. Mijn functie is Meewerkend Voorman op de afdeling productie. ’s Ochtends begin ik met het opstarten van de machines. Daarna controleer ik de voorraad en check ik de productieplanning. Ik verdeel de opdrachten onder de collega’s en monitor het proces gedurende de dag. Mocht er tussentijds een storing optreden bij één van de machines dan verhelp ik dit direct zodat de productie zo min mogelijk vertraging oploopt. Bij ons heerst een goede werksfeer en iedereen is altijd erg collegiaal en gemotiveerd. Dit vind ik heel belangrijk, omdat ik van mening ben dat het bijdraagt aan de productiviteit.
Ulrick
Meewerkend Voorman