Steigeraanhangers

steigeraanhanger

U bent vanaf nu ready to go! Met de thermisch verzinkte Steigertransporter® heeft u een efficiënte opbergplek voor uw rolsteiger en u kunt de steigertransporter direct aankoppelen voor de volgende klus.

De steigeraanhanger bespaart tijd en beperkt schade aan uw rolsteiger. De rolsteiger + aanhanger wegen totaal niet meer dan 750kg, dus te vervoeren met enkel uw rijbewijs B. Geen kopzorgen meer over het transport van uw steiger met deze speciale steigerkar. U kunt de steigeraanhanger compleet aanschaffen in verschillende maten. Ook kunt u er voor kiezen een lege steigeraanhanger aan te schaffen als u reeds in het bezit bent van steigermateriaal. Vraag naar de mogelijkheden.

Veilig de weg op

steigeraanhanger

Sinds 29 oktober 2012 is het verplicht een COC attest te kunnen overleggen van uw aanhangwagen. Het COC-attest (Certificate Of Conformity) wordt meegeleverd met de aanhangwagens. Dit document dient verplicht aanwezig te zijn wanneer de aanhanger in gebruik is. Een zogenaamd EG certificaat van overeenstemming complete voertuigen wordt aan u verstrekt wanneer u deze bij ons aanschaft. Indien u de weg op gaat met uw steigeraanhanger dient u dus in het bezit te zijn van uw COC-attest (de papieren). De meerprijs hiervoor is voor alle aanhangwagens € 15,00. Vanaf volgend jaar wordt de meerprijs standaard € 25,00 voor alle aanhangwagens en chassis.

steigeraanhanger