Service

Service

Keuringen & Reparaties

Sinds de invoering van de Arbowet is het periodiek keuren van klimmaterieel voor professioneel en bedrijfsmatig gebruik verplicht.

Ook de VCA checklist eist een jaarlijkse keuring van klimmateriaal. Het veilig en op orde houden van het klimmaterieel is belangrijk voor de veiligheid van u en uw personeel.

Particulieren zijn niet verplicht het materiaal te laten keuren, dit raden wij echter wel aan. Safety first!

In de fabriek of locatie

Euroscaffold heeft professionele keurmeesters in dienst die uw klimmateriaal volgens alle geldende normen inspecteren en eventueel repareren. Dit kan bij ons in de fabriek of bij u op locatie. Doordat grotere reparaties in de eigen fabriek plaatsvinden is Euroscaffold in staat uw materieel altijd weer snel bedrijfsklaar te hebben.

Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport met de resultaten. Al het goedgekeurde materieel wordt duidelijk gemarkeerd door middel van een sticker met hierop de uiterste datum waarop het materiaal opnieuw gekeurd dient te zijn.

Euroscaffold keuring reparatie

In de fabriek of locatie

Naast het keuren van klimmateriaal zoals aluminium rolsteigers, kamersteigers, ladders en trappen kunt u ook uw aanhangwagen bij ons brengen voor een onderhoudsbeurt.
Niet alleen steigeraanhangers kunnen we contro­leren, ook caravans, boottrailers en/of paardentrailers. Onze gecertificeerde inspecteurs lopen de aanhanger na en kunnen in overleg met u direct reparaties uitvoeren.

Service

Leveringsvoorwaarden Connecting BV

Algemene voorwaarden Connecting BV Nederlands