Website onder constructie


De website van Euroscaffold is nog niet volledig af, het kan dus voorkomen dat u nog bepaalde dummyteksten tegen komt. Ons e-mailadres en de telefoonnummers die vermeld worden zijn wel juist. U kunt ons dus altijd per e-mail of telefoon bereiken. Wij verwachten dat onze website spoedig, volledig is gevuld met de juiste inhoud. Onze excuses voor het ongemak.Standaard breed 135cm

De Standaard Rolsteiger van Euroscaffold kenmerkt zich door de universele rechte steiger verbindingspen en is hierdoor uitwisselbaar met elk gangbaar steigermerk.

Veiligheid Standaard Rolsteiger

Voor extra veiligheid zijn de sporten van de Standaard Rolsteiger voorzien van ribbelstructuur, waardoor deze rolsteigers een zeer goede grip bieden. 
Het klimmaterieel is gekeurd en voorzien van een ABOMA certificaat en voldoet aan de NEN-EN 1004 (Steigerklasse III). Daarnaast zijn de rolsteigers voorzien van een opbouw- en veiligheidsinstructie, want veiligheid staat voorop.

Afmetingen Standaard Rolsteiger

De Euroscaffold Standaard rolsteiger is leverbaar in breedtemaat 75 en 135 en vloerlengtes 190, 250 en 305 cm.

Onderhoud Standaard Rolsteiger

Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw steiger. Wij hebben inspecteurs in dienst die uw steigers volgens de geldende normen inspecteren en eventueel repareren. Dit kan uiteraard ook op locatie. Meer informatie vindt u onder "keuring en reparatie van de steiger"

Bekijk hier de verschillende categorieën