Vertrouwen op kwaliteit

Al ruim een decennium produceert Euroscaffold A-kwaliteit aluminium klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals; rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen. Euroscaffold beschikt over circa 8.500 m2 productie- en distributieruimte en heeft een ruime showroom met alle klimmaterialen op voorraad. De oorsprong van Euroscaffold ligt in de Zaanstreek en ondanks de enorme groei en ontwikkeling is het de Zaanstreek altijd trouw gebleven. Voorheen gevestigd in Wormerveer, nu in een authentiek en industrieel pand aan de Nauernasche vaart in Krommenie. Deze omgeving is al sinds de middeleeuwen een bron van bedrijvigheid, industrie en innovatie met bekende namen als Forbo, Verkade, Honig, Lassie en Albert Heijn.

Innovatie op maat

Bij Euroscaffold Projects kunt u meeliften op de jarenlange ervaring van onze experts. Deze specialisten ontwerpen, produceren en monteren dakrandbeveiliging en toegangsmiddelen compleet naar de wensen van de klant voor de meest uiteenlopende projecten. Het maatwerk bestaat onder andere uit permanente of tijdelijke dakrandbeveiliging, kooladders en vluchtladders. De producten voldoen standaard aan de strengste veiligheidseisen. Hierbij is innovatie is niet alleen vanzelfsprekend, maar ook noodzakelijk om de veiligheid van de klant te kunnen waarborgen.

www.dakrandbeveiliging.nl

Veilig op weg

De aanhanger divisie van Euroscaffold is nog altijd gevestigd in Wormerveer. Hier worden de Euroscaffold (steiger)aanhangers geproduceerd, gerepareerd en BOVAG gekeurd. Het voordeel van deze steigertransporters is dat de gehele rolsteiger in één keer veilig vervoerd kan worden. Daarnaast heeft elk steigeronderdeel een eigen plaats op de aanhangwagen waardoor in één oogopslag te zien is of de rolsteiger compleet is. Tevens is het mogelijk uw boottrailer, bagagewagen, autotransporter, paardentrailer of veewagen hier te laten keuren en/of repareren. Euroscaffold heeft gediplomeerde keurmeesters in dienst.

www.aanhangeraanbod.nl

Zekerheid op hoogte

De producten van Euroscaffold worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd door onze specialisten. Hierdoor is het mogelijk de beste kwaliteit te garanderen en te voldoen aan de strengste eisen van de Nederlandse en Europese wetgeving. Alle artikelen worden handmatig gekeurd voor ze de fabriek verlaten en voldoen aan de laatste wetten en normen zoals de Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmaterieel, NEN-EN 1004 en NEN 2484. Daarnaast kunnen alle rolsteigers veilig opgebouwd worden volgens de norm die per 1 januari 2018 is ingegaan.

Certifcaten & Normeringen

Milieubewust met aluminium

Euroscaffold maakt voor alle producten gebruik van hoogwaardig aluminium. Door de grote hoeveelheid energie die benodigd is bij de productie van aluminium staat het niet bekend als een milieuvriendelijk materiaal. Echter is aluminium oneindig recyclen zonder kwaliteitsverlies en heeft het in de bouw een bewezen levensduur van minimaal 60 jaar. Tevens is 75% van al het aluminium wat ooit geproduceerd is nog steeds in gebruik. Naast de duurzaamheid is aluminium zeer sterk en toch licht in gewicht. Euroscaffold heeft het milieu hoog in het vaandel staan met als leidraad; economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People) MVO-verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Keuring & Reparatie

Professionals dienen het klimmaterieel volgens de Arbowet jaarlijks te laten keuren. Voor particulieren is dit niet verplicht, maar dit wordt wel aangeraden. U kunt uw rolsteiger bij ons laten keuren, we hebben gecertificeerde keurmeesters in dienst. De keuring kan plaatsvinden bij u op locatie of bij ons in de Euroscaffold fabriek. Hier zijn de materialen beschikbaar en kunnen kleine reparaties direct uitgevoerd worden.

Is uw aanhangwagen toe aan een onderhoudsbeurt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunnen wij een onderhoudscontract voor u verzorgen zodat u altijd veilig de weg op kunt met uw aanhanger. Het jaarlijks laten keuren van uw aanhangwagen is verplicht voor ISO en VCA certificering en dus van groot belang.

Keuring & Reparatie