Kamersteiger stabilisator Quickstab®

De Euroscaffold Quickstab® is speciaal ontwikkeld voor bevestiging aan kamersteigers met een breedte van 75cm. Met invoering van de nieuwe Europese regelgeving EN 1004

Fijne feestdagen!

Het was een bewogen jaar met veel nieuwe ontwikkelingen Op het gebied van productinnovatie, prijsontwikkelingen maar ook op maatschappelijk vlak. Wij danken u voor het vertrouwen....

Aanpassingen in steigersamenstellingen

Eind 2021 verandert de rolsteigernorm EN 1004 en aanwijzingen in het A-blad. Wij willen u als klant informeren welke gevolgen dat voor het gebruik van de rolsteigers heeft.

Wijzigingen NEN-EN 1004

Per 1 januari 2021 zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de reeds bestaande NEN-EN 1004 voor rolsteigers en kamersteigers. De norm is geldig voor rolsteigers opgebouwd uit voorgefabriceerde delen....

Actiefolder Q1 2021

Bekijk hier de nieuwe actiefolder van Euroscaffold. We hebben enkele mooie acties samengesteld, van rolsteiger combideals, dak-/schoorsteensteigers en een kamersteiger tot magazijntrappen, vouwladders en reformladders. De acties zijn verkrijgbaar bij al onze dealers en zijn geldig van 15 februari t/m 30 april 2021 (zo lang de voorraad strekt).

Euroscaffold bij RTL programma ‘Op de zaak’

In het nieuws | Afgelopen zondag was Euroscaffold te zien in het RTL programma ‘Op de zaak’. Directeur en eigenaar Frank van der Weide neemt je mee met een rondleiding door de fabriek. Waar hij meer vertelt over de klimmaterialen die hier gemaakt worden, zoals rolsteigers, kamersteigers, ladders, trappen, kooiladders en dakrandbeveiliging.

Euroscaffold wenst iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig 2021

Het einde van het jaar is in zicht. Vanuit Euroscaffold maken we de balans op en kunnen we, ondanks Covid-19, terug kijken op een succesvol jaar. We wensen onze partners, dealers, leveranciers & klanten voor 2021 opnieuw een zakelijk succesvol en vooral een gezond nieuw jaar toe. Ook kijken we graag uit naar wederom een prettige samenwerking in 2021.
Euroscaffold rolsteiger met veilige voorloopleuning

Conclusie Inspectie SZW: Schokkend beeld, onveilige rolsteigers

Zoals eerder aangekondigd is het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) dit najaar gestart met het controleren op veilig gebruik van rolsteigers bij (kleinere) bouwplaatsen. De eerste resultaten zijn allerminst positief te noemen: op maar liefst 90 procent van de gecontroleerde bouwterreinen werden er (zeer) onveilige situaties aangetroffen met een hoog risico op valgevaar.
Aanhanger innovatie 2020

Aanhangers voortaan met gemonteerde gereedschapskist

Euroscaffold komt met een productinnovatie van de steigertransporters. Vanaf heden worden de steigeraanhangers standaard voorzien van een vooraf gemonteerde gereedschapskist.

Euroscaffold kamersteiger opstaptrap

De Euroscaffold kamersteiger opstaptrap is een uniek product in Nederland en speciaal ontwikkeld door Euroscaffold. De opstap naar het platform kan een flink hoogteverschil hebben, in dat geval biedt de opstaptrap uitkomst.