Nieuws

NIeuwe website
31 maart 2022

Nieuwe website online! Veel verbeteringen

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken! Met trots kunnen wij melden dat onze geheel nieuwe website vanaf heden online staat!

Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn vernieuwd. De website is voorzien van een uitgebreid productoverzicht met bijbehorende vernieuwde afbeeldingen. Om aan de behoefte van onze klanten en van de gebruikers van rolsteigers te voldoen hebben we de site voorzien van duidelijke handleidingen en video’s over het gebruik van rolsteigers en klimmaterialen.

Ook is er per productgroep een duidelijk overzicht van de artikelen gemaakt. De artikelen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Rolsteigers, Steigeraanhangers, Kamersteigers, Ladders & Trappen. In het hoofdmenu kunt u de onderliggende producten bekijken.

Voor onze klanten is een geheel vernieuwd bestelportaal gerealiseerd. Hierin kan met alle producten bekijken en bestellen. Dit bestelportaal wordt benaderd via de klant login in de bovenste menubalk.