Sinds de invoering van de Arbowet is het periodiek keuren van klimmaterieel voor professioneel en bedrijfsmatig gebruik verplicht. Ook de VCA checklist eist een jaarlijkse keuring van klimmateriaal. Het veilig en op orde houden van het klimmaterieel is niet alleen belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar ook de veiligheid van uw personeel. Particulieren zijn niet verplicht het materiaal te laten keuren, dit raden wij echter wel aan. Safety first!

Keuring en reparatie
Keuring en reparatie

In de fabriek of op locatie

Euroscaffold heeft professionele keurmeesters in dienst die uw klimmateriaal volgens alle geldende normen inspecteren en eventueel repareren. Dit kan bij ons in de fabriek of bij u op locatie. Doordat grotere reparaties in de eigen fabriek plaatsvinden is Euroscaffold in staat uw materieel altijd weer snel bedrijfsklaar te hebben. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport met de resultaten. Al het goedgekeurde materieel wordt duidelijk gemarkeerd door middel van een sticker met daarop de uiterste datum waarop het materiaal opnieuw gekeurd dient te zijn.

Keuring en reparatie
Keuring en reparatie
Keuring en reparatie

Aanhangwagens

Naast het keuren van klimmateriaal zoals aluminium rolsteigers, kamersteigers, ladders en trappen kunt u ook uw aanhangwagen bij ons brengen voor een onderhoudsbeurt. Niet alleen steigeraanhangers kunnen we controleren, ook caravans, boottrailers en/of paardentrailers. Onze gecertificeerde inspecteurs lopen de aanhanger na en kunnen in overleg met u direct reparaties uitvoeren.

Aanhanger onderhoud
Aanhanger onderhoud
Aanhanger onderhoud