Nieuws

10 oktober 2020

Euroscaffold kamersteiger opstaptrap

De Euroscaffold kamersteiger opstaptrap is een uniek product in Nederland en speciaal ontwikkeld door Euroscaffold. De opstap naar het platform kan een flink hoogteverschil hebben, in dat geval biedt de opstaptrap uitkomst. Het op de platformvloer stappen was nog nooit zo eenvoudig en veilig als met deze trap. De kans dat u uw evenwicht verliest en valt is vele malen kleiner dan zonder de trap.
De opstaptrap wordt bevestigd aan de kamersteiger en is geschikt voor alle gangbare merken kamersteigers. De trap is gemaakt van hoogwaardig aluminium en gemakkelijk te bevestigen aan de steiger met een koppeling van kunststof. De treden van de trap zijn voorzien van een antislipprofiel om uitglijden te voorkomen.

OVER EUROSCAFFOLD

Euroscaffold blijft innoveren en bestaande producten verder ontwikkelen. We creëren graag een veilige werkplek voor iedereen die regelmatig op hoogte werkt. Daarnaast kunnen de werkzaamheden efficiënter uitgevoerd worden met meer werkgemak. Dit met in acht neming van de geldende veiligheidsvoorschriften.