Website onder constructie


De website van Euroscaffold is nog niet volledig af, het kan dus voorkomen dat u nog bepaalde dummyteksten tegen komt. Ons e-mailadres en de telefoonnummers die vermeld worden zijn wel juist. U kunt ons dus altijd per e-mail of telefoon bereiken. Wij verwachten dat onze website spoedig, volledig is gevuld met de juiste inhoud. Onze excuses voor het ongemak.Dakrandbeveiliging

ProTect

De ProTect dakrandbeveiligingen van Euroscaffold garanderen de allerhoogste graad van veiligheid op platte en licht hellende daken. Door het permanente karakter van leuningwerken creëert u de meest veilige dakomgeving.

Euroscaffold heeft op het gebied van dakveiligheid verscheidene ProTect systemen ontwikkeld:

  • Permanente vaste leuningsystemen.
  • Permanente neerklapbare leuningsystemen.
  • Niet-permanente systemen voor incidenteel onderhoud.

Verder kan, afhankelijk van de behoefte aan esthetische uitstraling van het gebouw, gekozen worden voor een vaste opstelling of een neerklapbare opstelling.

Voor iedere situatie kan een andere behoefte zijn, vandaar dat Euroscaffold dit onderscheidend vermogen heeft toegepast op de verschillende uitvoeringen.

Zo onderscheiden wij in de permanente vaste opstellingen ook 2 systemen te weten; ProTect Esthetica en ProTect Basic.

U ziet: Euroscaffold voorziet in permanente valbeveiliging voor vrijwel alle situaties en gebouwen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend worden alle ProTect systemen jaarlijks gekeurd door een onafhankelijk instantie en voldoen zij volledig aan:

NEN EN 13374

NEN EN 14122-3

ARBO Beleidsregel 3.16

Voor meer informatie:

Bel: 0800 - 3876722

Mail: info@euroscaffold.com