Beklim eenvoudig en snel de rolsteiger door een trappentoren van Euroscaffold te kopen. Dankzij de geïntegreerde trappen kunt u veilig de steiger betreden en uw werkzaamheden uitvoeren. Neem ook simpel werkmaterialen en gereedschappen mee omhoog. U loopt gewoon via de trap omhoog in plaats van omhoog klimmen via de sporten.

Trappensteiger of rolsteiger

Een trappentoren is een rolsteiger met trappen in de steiger gemonteerd. Iedere trap leidt naar een volgende etage en platform binnen de rolsteiger. De leuningen in de steiger bieden extra veiligheid tegen het vallen van de rolsteiger. Doordat u via de trappen omhoog en omlaag loopt kunt u meer materialen tegelijk mee de steiger op nemen. Naast veilig werkt u met een trappentoren dus ook efficiënt.

Arbowet

Vanuit veiligheidsoverwegingen en met het oog op Arbo regelgeving is een trappentoren een uitstekende keuze voor veilig werken op hoogte. De kans om van de rolsteiger te vallen is nihil. Tevens kunt u de trappentoren verder uitbreiden met accessoires, met een steiger opstapbeugel betreedt u de rolsteiger makkelijk, veilig en snel. De opstapbeugel verkleint de opstap naar de steiger waardoor de kans dat u uw evenwicht verliest minimaal is.

Belangrijke kenmerken van deze trappentorensteiger

  • Platformen belastbaar tot 200 kg
  • Opbouwframes 2 mm dik
  • Verkrijgbaar met platformlengte 250 cm
  • Voldoet aan NEN-EN 1004 & NEN-EN 1298 normen
trappentorensteiger 6,2m
trappentorensteiger steigeraanhanger
trappentorensteiger 8,2m